تفاوت اترنت و اینترنت

زمان مطالعه :5 دقیقه
اینترنت بین شبکه

اینترنت و اترنت دو فناوری شبیه به هم هستند که امکان اتصال دستگاه ها به شبکه را فراهم میکنند، اما روش اتصال آنها به طور قابل توجهی متفاوت است. در این مقاله به بررسی فرق بین اینترنت و اترنت می پردازیم. با اس تل همراه باشید.

اینترنت و اترنت هر دو امکان اتصال بین کاربران و دستگاه‌ها را فراهم می‌کنند، اما تفاوت‌های این دو چیست؟

تفاوت اترنت و اینترنت

اینترنت، کاربران سراسر جهان را به کمک پروتکل TCP/IP در یک شبکه بزرگ جهانی به هم متصل می کند. دستگاه های موجود در اینترنت می توانند با استفاده از زیرساخت جهانی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. اترنت دستگاه ها را در یک شبکه محلی (LAN) متصل می کند، که مجموعه بسیار کوچکتری نسبت به اینترنت است. دستگاه ها می توانند از اترنت برای اتصال به شبکه LAN خود و همچنین به اینترنت استفاده کنند.

شبکه گسترده (WAN) نمونه ای از اینترنت است، در حالی که شبکه محلی (LAN) یک نمونه شبکه اترنت است. اینترنت شبکه ای است که محدوده جغرافیایی وسیعی را پوشش می دهد. اترنت شبکه ای است که یک منطقه جغرافیایی کوچک را پوشش می دهد.
اترنت امن تر از اینترنت است. در شبکه اترنت، هیچ اتصالی به شبکه از طریق کامپیوترهای خارجی وجود ندارد. در واقع اترنت یک شبکه داخلی بسیار امن محسوب می شود.

اما اینترنت دسترسی آزاد را برای افراد مختلف فراهم می کند. هر کاربری می تواند به شبکه دسترسی پیدا کند و اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کند. این قضیه می تواند باعث شود دستگاه ها با تهدیدات امنیتی بیشتری روبرو شوند.
اینترنت یک زیرساخت جهانی است که در آن کامپیوترها و شبکه های مختلف در مکان های مختلف که به هم متصل هستند، می توانند با رعایت استانداردهای معینی، داده ها و اطلاعات را بین خود منتقل کنند. اما کامپیوترهایی که در شبکه اترنت وجود دارند، بایستی پر یک ناحیه فیزیکی خاص باشند. بنابراین امکان اتصال از راه دور وجود ندارد، مگر اینکه مجوز ان برای شما صادر شود.

فرق اینترنت با اترنت

اینترنت چیست؟

اینترنت یک شبکه جهانی به هم پیوسته است که از هزاران شبکه تشکیل شده است. اگرچه از ابتدا، گسترده نبوده است. هنگامی که اینترنت در دهه 1960 ایجاد شد، فقط کامپیوتر های موجود در یک شبکه می توانستند از طریق سوئیچینگ بسته با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

در اوایل دهه 1980 بود که تیمی از مهندسان راهی برای کامپیوترهای مستقر در شبکه های مختلف ایجاد کردند تا از طریق پروتکل TCP/IP با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. بدون TCP/IP و سایر پروتکل‌هایی که ظاهر شدند، دستگاه‌های مستقر در شبکه‌های مختلف، قادر به برقراری ارتباط با یکدیگر نبودند.

امروزه میلیاردها دستگاه در سراسر جهان از اینترنت استفاده می کنند. بر اساس گزارش ها، از سال 2021، 60 درصد از جمعیت جهان به اینترنت دسترسی دارند. شبکه جهانی وب، پر استفاده ترین سرویس اینترنت است. وب اصطلاح دیگری است که به جای اینترنت استفاده می شود، اما این دو یکسان نیستند. وب تنها یکی از خدمات زیرساخت کلی اینترنت است.

موارد استفاده از اینترنت

از اینترنت برای موارد مختلفی استفاده می شود از جمله:

  • ارسال و دریافت ایمیل ها
  • انتقال فایل بین دستگاه ها
  • استفاده از مرورگر وب
  • پشتیبانی اینترنت اشیا

اتصال اینترنت

اترنت چیست؟

اترنت یک فناوری است که دستگاه ها را در یک شبکه داخلی LAN به یکدیگر متصل می کند. به این صورت که یک کابل فیزیکی اترنت دستگاه ها را به هم متصل می کند و ارتباط بین آنها را برقرار میکند. داده ها و اطلاعات توسط کابل ها منتقل می شوند.

اترنت در اواسط دهه 1970 توسط محققانی ایجاد شد که می خواستند چندین کامپیوتر را در یک شبکه محلی به یکدیگر متصل کنند. اترنت تقریباً همزمان با اینترنت توسعه یافت. شبکه های محلی از دهه 1960 مورد استفاده قرار گرفته بودند، اما اترنت اولین فناوری بود که کامپیوترها را در یک شبکه LAN با موفقیت به یکدیگر متصل کرد.

از آنجایی که کابل‌های اترنت به‌صورت فیزیکی به دستگاه‌های سخت‌افزاری متصل هستند، در مقایسه با اتصال Wi-Fi بی‌سیم، امنیت بیشتری دارند.

موارد استفاده از اترنت

موارد استفاده از اترنت شامل موارد زیر است:

  • اتصال دستگاه ها به یکدیگر در یک LAN به کمک اترنت
  • امکان دسترسی دستگاه ها به اینترنت از طریق اترنت
  • اتصال مطمئن، سریع و ایمن

آشنایی با اترنت

نتیجه گیری

بنابراین اصلی تفاوت اینترنت و اترنت در این است که اینترنت یک شبکه گسترده (WAN) است، در حالی که اترنت یک شبکه محلی (LAN) محسوب میشود. اینترنت یک شبکه جهانی گسترده است که تعداد زیادی از دستگاه ها را در سراسر جهان به هم متصل میکند تا ارتباط برقرار کنند، در حالی که اترنت شبکه ای است که یک منطقه جغرافیایی کوچک را پوشش می دهد و دستگاه های همان ناحیه را به هم متصل می کند. در این مقاله با اینترنت و اترنت و تفاوت بین انها، آشنا شدید. اگر سوالی دارید در قسمت کامنت ارسال کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشیم.

دیدگاه خود را بنویسید